Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 165

Първи на стрелба

Снимки: СИДП

Отборът на Североизточното държавно предприятие (СИДП) се класира на първо място на провелото се днес в Шумен състезание по стрелба с гладкоцевно оръжие. Точност мериха 28 отбора в ловно-стрелковия комплекс “Диана”.

Надпреварата се организира от Сдружение ловно-рибарско дружество “Сокол Шумен” по случай 125-годишнината от основаването на ловната организация.

Тримата състезатели на СИДП завършиха с общ резултат от 21 точки, втори остана отборът на Районната дирекция по горите – Шумен със 17 точки. Трети в крайното класиране с 15 точки от стрелбите са състезателите от ловната дружинка в село Ясенково.

Победителят в индивидуалното класиране беше определен след бараж. В края на състезанието с равен брой точки се оказаха Асен Христов от СИДП и Минчо Кулев от РДГ-Шумен. След много оспорвана надпревара на първо място се класира инж. Кулев, а веднага след него се нареди Асен Христов. Разликата между двамата е само една точка. Трети в индивидуалното класиране е Севен Ибрахим от ловната дружинка в село Ясенково.

Отборната купа и индивидуалните награди ще бъдат връчени на победителите на 5 август.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *