Доволни ли сте от живота си?
Да

or

Не
гласували: 406

За повече деца

Веднага след връчването на дарението Фикрет Индже отиде да поздрави съпругата на работник от валцовия цех в завода, който днес е станал баща

Две модерни родилни легла подариха металурзите от “Алкомет” на шуменското родилно отделение. Щедрият подарък струва 70 000 лева. Такива легла до момента е имало само в две столични болници.

Заедно с родилните маси АГ-отделението получи и комплект “вечни” хирургични инструменти за 3 500 лева от нотариус Ася Асенова, Илияна Иванова от “Текстил Сървис България” и Полина Александрова Тошкова.

Селфи 🙂

Новите родилни маси подменят две от досегашните три и влизат в употреба веднага. С тях шуменската МБАЛ става третата в страната с родилни легла от този клас след специализираните болници “Майчин дом” и “Шейново” в столицата, отбеляза шефът на АГ отделението д-р Ивайло Балабанов. Те са напълно механизирани, широки и удобни както за родилките, така и за лекарите.

По думите на д-р Балабанов новите немски хирургични инструменти са толкова качествени, че сигурно надживеят професионалния му стаж

Дарителят Фикрет Индже заяви, че за него е удоволствие да прави такива дарения, тъй като те са насочени към бъдещето на България – децата. “Благодаря за възможността, която ми давате да ви помагам. Направихте ми добро предложение и нямаше как да не ви подам ръка. Така, както сме правили досега, ще продължим заедно с ръководството на общината и болницата да планираме нашите следващи стъпки”, каза Фикрет Индже. В МБАЛ-Шумен не са забравили, че преди 1 г. “Алкомет” дари 4D ехограф на същото отделение.

“Това дарение е изключително важно за болницата, която в този момент работи в сложни условия и няма възможност да отделя достатъчно средства за медицинско оборудване. Благодаря от името на болницата и от името на работещите в акушеро-гинекологичното отделение”, каза директорът на болницата д-р Атанас Атанасов.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *