Ходихте ли на море/планина?
Да

or

Не
гласували: 164

Лекар и сестра `2016

Д-р Маргарита Мартинова

Д-р Маргарита Мартинова

За пациентите на МБАЛ-Шумен най-добрият лекар за 2016 г. е д-р Маргарита Мартинова, началник на очното отделение. Намерилите добра медицинска помощ в МБАЛ са отличили и сестра Дарина Найденова от Втора хирургия.

Лекар на годината се избира с допитване сред пациентите на лечебното заведение. Резултатите от анкетата бяха обявени във вторник на годишния тържествен медицински съвет.

Изпълнителният директор на болницата отличи още 127 души от персонала, работили ударно в дните след взрива на гара Хитрино. Д-р Атанас Атанасов благодари на лекари, сестри, санитари, шофьори на линейки и помощен персонал от няколко отделения за своевременните и точни действия при извънредната ситуация, при което е бил защитен авторитетът на лечебното заведение, каза д-р Атанасов и обяви, че всички те ще получат и парична премия.

На тържествения медицински съвет бяха прочетени поздравителни адреси от председателя на БЛС д-р Венцислав Грозев, от председателя на БАПЗГ Милка Василева и председателя на Районната колегия на БЛС – Шумен д-р Валентина Манолова.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *