Подкрепяте ли пилотите от „Граф Игнатиево“?
Да

or

Не
гласували: 126

WC-то в КАТ – само за инвалиди

Наша читателка е направила тази снимка в КАТ-Шумен. От бележката става ясно, че там малката и голямата нужда са позволени само за инвалиди. Който няма ТЕЛК решение, стиска, какво да прави.

„УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ, ТОАЛЕТНАТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ИНВАЛИДИ
МОЛЯ, АКО НА НЯКОЙ ИНВАЛИД МУ СЕ НАЛАГА ДА ПОЛЗВА ТОАЛЕТНАТА ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ГИШЕ №3 ИЛИ ГИШЕ № 4“, пише на бележката само с главни букви.

„При молба от мен да ми бъде даден ключа, получих отказ. Похвално е, че има тоалетна за инвалиди, но за бременни и обикновени хора кога ще има?“, пита читателката.

Коментари

  • Гъдю юни 10, 2016 в 5:13 pm

    КАТ Шумен е като „Божествена комедия“. Трябва да се преминат деветте кръга за да се сдобие возилото с регистрационни табели. Информацията за процедурата се предава, като народна приказка, от чакащите по опашките (по-скоро приличащи на тумби скупщини пред гишетата). Работи само един пункт (канал) за преглед на автомобилите и то … не съвсем, защото не работят валяците за тест на спирачките. Този тест се провежда някъде (на майната си), като возилото се подрежда на нова опашка и срещу 20 лв. се получава протокол за „изправни“ спирачки. Следват още разходки по гишета, като задължително се минава няколко пъти през най-важното – гишето на БАНКАТА! Ако те напъне зор и не можеш да стискаш… срам, несрам – беж в храсталака!

  • опикал храстите на КАТ юни 10, 2016 в 11:26 am

    това е абсолютно вярно!