Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 631

Рамо за Смядово

Подкрепа за кандидат-кмета на Смядово Радостин Димитров обяви по време на работна среща в Шумен преизбраният кмет на общината ни Красимир Костов. Двамата разговаряха и за съвместни проекти и инициативи през следващите четири години, като Костов се ангажира шуменски общинари да помагат на колегите си в смядовската администрация.

 

Едновременно с това БСП в Смядово излезе със специално обръщение към всички избиратели, които на първия тур са подкрепили досегашния кмет и кандидат на левицата Севи Севев за втори мандат. Севев не успя да се класира за балотаж, но от Общинския съвет на БСП призоваха всичките над 400 избиратели, застанали до БСП в предизборната кампания по време на изборите, да гласуват за кандидата на КРОС Радостин Димитров.

 

За съжаление не успяхме, но такава е логиката в обществения живот, където желаното, действителното и реалното рядко съвпадат напълно, казват в декларация от ОбС на БСП, с която пожелават успех на Радостин Димитров срещу кандидатката на ГЕРБ. На балотаж стигнаха Радостин Димитров и Иванка Петрова от ГЕРБ, подкрепена от бившата кметица и неуспял кандидат-кмет в тези избори от РЗС на Яне Янев – Маргарита Керанова. Петрова беше заместник-кмет в екипа на БСП през миналия мандат, но напусна, за да стане главен секретар на областната управа. Междувременно областният управител Димитър Александров стопира назначението й, като спря конкурса и назначи за вр. и. д. пенсиониран военен.,

 

2011-10-27

 

Коментари

 • hijkl57898 октомври 30, 2011 в 7:10 am

  вънннннн

 • пич октомври 28, 2011 в 10:57 pm

  Радо с теб сме!

 • грешка октомври 28, 2011 в 2:10 pm

  грешка в заглавието – РАКИЯ за Смядово

 • брее октомври 28, 2011 в 12:11 pm

  Аз вече си казах всичко тая сутрин но Вие изтрихте всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *