Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 631

Сбогом на паважа

 

Всички павета в най-стръмната част по ул. “Генерал Столетов” днес бяха премахнати с багер и откарани с камиони на склад. Старият гранитен паваж ще бъде заменен с асфалт, като преди това отдолу ще се направи солидна трошенокаменна основа.


С ремонтите, които стартираха днес по булевард “Славянски” от началото на ул. “Раковска”, програмата за рехабилитация на шуменските улици с 12 млн. лв. от облигационния заем навлиза във втората половина от изпълнението, каза зам.-кметът по строителството инж. Иван Йонков.


Той обясни, че според специалистите паважът по ул. “Ген. Столетов” навремето е бил нареден върху основа, която вече не е пригодна за натовареността на минаващия по нея транспортен трафик. Освен че асфалтовата настилка е по-удобна за автомобилите, след полагането й ще се намали и шумът, който от години тормозеше хората, живеещи на тази улица.

 

2011-10-27

 

Коментари

 • Станимир октомври 30, 2011 в 12:20 pm

  Не сьм шофьор,но ми писнаха тия павета!
  Евала на кмета!

 • Ало! октомври 28, 2011 в 7:55 pm

  Паветата, кой ще ги прилапа?Много вървят в Италия.Някои хора (говоря за другите градове)направиха пачки от врътката.Нека се следи какво ще стане с тях!

 • hijkl57898 октомври 28, 2011 в 1:16 pm

  А ул.Македония е пълна гробница.

 • varg октомври 28, 2011 в 9:14 am

  взема ли си едно паве за спомен

 • ul.v.aprilov октомври 27, 2011 в 7:45 pm

  ste se asfaltira li ul.V.Aprilov,nyama trotoari,nyama burdyuri,no ima dupki i neravnosti za smetka na tova? Nyakoy znae li dali e v plana za asfalt?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *