Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 632

Конграчулейшънс Mr Kostov

Конграчулейшънс Mr Kostov, но на български, чу преизбраният за втори мандат кмет на Шумен Красимир Костов от председателя на Общинската избирателна комисия Гергана Великова. Малко след 13.30 ч в ОИК кметът получи официално удостоверението си за избора.

 

Шефката на ОИК показа класа, като излезе от рамките на формалния протокол и се обърна към Костов с по-разчупено поздравление. Пожелавам на г-н Костов и на всички шуменци, които с такова голямо мнозинство го избраха, мандатът да бъде успешен колкото за г-н Костов, толкова и за шуменци. Надявам се да бъдат изпълнени не само всички предизборни обещания към нашите съграждани, но и да бъдат постигнати още други големи цели, които ще доведат благоденствие на нашия град.

 

Костов направи шоколадов комплимент на председателката с бонбони “Адвокат” и червени рози, символ на партията му. Малко след това обаче кметът обеща пред журналисти и членовете на ОИК да бъде кмет на всички шуменци, за което го задължавали резултатите и многоцветната подкрепа за него.

 

 

С обявяването на решенията за избор на кмет и общински съветници тече и седемдневният срок,  в който може да се оспори по съдебен ред резултатът от вота. Според кулоарни, но непотвърдени информации може да бъде обжалвано решението за избор на общински съветници от партии, които не са доволни от разпределението на мандатите. Кметът Красимир Костов ще продължи да бъде в отпуска до полагане на клетва пред новия общински съвет. Очаква се това да стане идната седмица, след като областният управител свика първата за мандата сесия.

 

2011-10-27

 

 

Коментари

 • Анонимен октомври 29, 2011 в 3:38 pm

  Стига с тия поздравления, ами кмета да даде най-накрая яснота какво ще стане с това прословуто шуменско парно!Докога ще мръзнат хората в очакване да го пуснат? Ако няма надежда поне имайте долест и кажете на хората че да си купят климатици, че то на студено не се стои!

 • Анонимен октомври 28, 2011 в 1:30 pm

  Честитутка на всички шуменци~

 • Чоко октомври 27, 2011 в 4:13 pm

  Много обичам водката!Новия кмет да почерпи за победата всички!

 • създател октомври 27, 2011 в 2:54 pm

  Е, споко! Остават си старите обръщения другарю и другарко! Аз се бях притеснила, че ще се обръщаме помежду си с герберю и герберко. Че то нали БКП/герб/ даде път на кака си БКП/БСП/…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *