Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 340

60 грама амфетамин

60 грама амфетамин са открили полицаите у двамата мъже, които бяха задържани при акция на криминалистите в близост до Горското във вторник, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. Както Шмоко.бг съобщи снощи двама мъже бяха задържани в мерцедес с шуменска регистрация в момент, в който е трябвало да извършат сделка по покупо-продажба на наркотици.

От полицията съобщиха, че е започналот досъдебно производство за държане на наркотични вещества. Разследването тръгнало след получен сигнал и извършена проверка във вторник следобед на кръстовище образувано от улиците “Васил Друмев” и “Любен Каравелов” в Шумен. Единият от мъжете е бил в полезрението на полицаите от известно време, а криминалистите имали информация, че в късния следобед във вторник ще се срещне с “клиент”

Според вече официалната информация от МВР при акцията до Горското са били проверени двама 23-годишни младежи. При извършените претърсвания са намерени и иззети общо 60 грама бяло вещество, което реагирало на амфетамин. Извършен е и оглед на кафе автомати, които според неофициална информация са били използвани за тайник от наркодилър. 23-годишните са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК продължава.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *