Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 631

Награди и похвали

57 полицейски служители от Шумен са били наградени за добра работа през първото полугодие на тази година, други 16 пък са били наказани за различни провинения, съобщи на брифинг днес шефът на ОД на МВР-Шумен комисар Любомир Христов. По случай професионалния празник на полицията утре той пожела на целия личен състав на дирекцията здраве и успехи, а журналистите почерпи с уиски и сладкиши.

 

С най-високото отличие “Почетен знак трета степен” от министъра на вътрешните работи е бил награден дългогодишният служител Диян Димов, началник на сектор в дирекцията “Оперативно-технически операции”. С “Обявяване на благодарност” от министъра са отличени трима разследващи полицаи – инспекторите Стефан Гочев и Йордан Гроздев и гл. инсп. Младен Борисов. Главният секретар на МВР Калин Георгиев лично е благодарил за добрата служба на инсп. Атанас Герчев от Велики Преслав. Други 19 полицаи са получили писмена благодарност от шефа на ОД на МВР комисар Христов. Самият той навръх празника утре ще бъде на официалната церемония при министър Цветан Цветанов, на която също ще се раздават награди, подаръци и отличия.

 

За разлика от миналата година утре няма да има празничен полицейски парад на площада, нито демонстрации. Организирани са обаче два турнира. Една част от полицаите ще ритат футбол на стадиона в двора на военното училище, другите ще се състезават по точна стрелба. И двата турнира започват в 9.00 часа сутринта.

Във връзка с празника полицейските служители от Шумен са събрали помежду си 1 372 лева, които ще бъдат дарени на пенсионирани полицаи и на семействата на загинали служители. Комисар Христов уточни, че 600 лв. от събраната сума идва от полицейското синдикално дружество към Националния поицейски синдикат.

 

На снимката: Журналистката Тонка Петрова (в дясно) току що е пожелала здраве и успех на комисар Любомир Христов, а час по-късно бе поканена в полицията да даде сведения за случая от миналата сряда, когато свидетел по делото “Килърите” й счупи фотоапарата.

2011-07-04

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *