Доволни ли сте от резултатите от евроизборите?

or

гласували: 285

400 стоматолози в Шумен

Нд 400 стоматолози от цялата страна ще се съберат в Шумен за шести пореден път за участие в Нацинален форум по дентална медицина „Мадарски конник 2019“. Той ще се проведе от 8 до 10 февруари 2019 година в залите на хотел Шумен. Форумът се организира от Български зъболекарски съюз и Районна Колегия – Шумен, съобщи председателят на районната колегия д-р Елка Баева. Официалното откриване е на 9 февруари в 9,00 ч.

На 8 февруари сутринта форумът ще започне в 8 ч. с теоретични курсове и уъркшопове. Входът за тях е свободен,срещу предварителна регистрация и платена конгресна такса.

На 9 февруари, след официалното откриване, започват специализирани лекции по програмата на форума. Лектори ще бъдат известни специалисти, сред които доц. д-р Мирослава Динкова, проф.д-р Нешка Манчорова, ФДМ – МУ Пловдив, д-р Полина Велчева, д-р Радослав Аспарухов и др.

Форумът предвижда и провеждане на практически курсове, таксите за които се заплащат отделно. По време на форума търговски презентации ще направят 32 фирми от бластта на денталната и обща медицина, сред които са  Atlantis, Линеа Трейдинг, Лакалут, Нобел Фарма, Гестор Козметик и др.

Пълната програма можете да намерите на сайта на Форума – http://www.shumendentalforum.org.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *