Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

8 грама в колата

Около 8 грама кокаин бил намерен и иззет от 40-годишен мъж от Шумен в петък, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. Според очевидци задържаният е 40-годишният Генади Тодоров  С постановление на прокурор му е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа.

Генади бил спрян за проверка след получен оперативен сигнал към 1 по обяд в петък на бул. “Симеон Велики” до зала “Юнак”. Пътувал с черен “Нисан Патфайндър” с шуменски табели. При претърсване на автомобила бил намерен полиетиленов плик с около 8 гр. бяло прахообразно вещество.

 

При направения полеви наркотест бялото прахче реагирало на кокаин. Действията по образуваното производство са ръководени от прокурор в окръжната прокуратура. Първоначално Генади Тодоров е бил задържан в РУ Шумен за 24 часа, а след това срокът на ареста бил удължен с прокурорско постановление. По информация на полицията Тодоров е криминално проявен и осъждан за умишлено убийство и кражби.

Справка в новинарските масиви показва, че през 2003 година 25-годишният тогава Генади е бил осъден на 16 години лишаване от свобода за убийство по хулигански подбуди. Присъдата беше заради инцидент в нощен бар “Черна котка” на 15 август  2002.  Тогава след спречкване Генади пребил управителя на видеотека “Люви” Людмил Николов. Мъжът починал два дни след зверския побой в шуменската болница. Според съдебномедицинските експертизи Николов е умрял от травматичните увреждания по главата, получени от юмручните удари на автоапаша.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *