Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 252

На гости в Лятно

Гостуване в село Лятно е завършило с настаняване в болницата за 45-годишна гостенка от село Лятно, съобщи полицията в Шумен. При битов инцидент в къщата, където гостувала, 45-годишната Емине Р. от Каолиново е била пребита до припадък от 17-годишен младеж, също неин съгражданин. Емине е откарана в МБАЛ – Шумен със счупени черенпо мозъчни кости и травма на белия дроб, а в момента е поставена в състояние на медикаментозна кома.

На 8 юни непълнолетният И. И. от Каолиново, заедно с майка си, отишъл на алкохолна седянка в лятно. Двамата често ходели до близкото село да си пийнат. В Лятно попаднали в една компания с Емине Р., която също дошла на гости с цел алкохолен туризъм. По някое време Емине се хванала за джобовете и усетила, че й го няма телефона. Вдигнала аларма, че някой го е откраднал. Джиесемът бил открит впоследствие в градината, където го изпуснала самата собственичка, но лошият впчеталнеие останало в съзнанието на всички.

Домакините се опитали да изгонят Емине, но тя не си тръгнала. Градските й останали да спят при домакините в Лятно, а тя не си тръгнала дори, когато загасили осветлението, ами останала навън в двора да мърмори и да крещи нещо. Отвътре през прозореца я видял 17-годишният младеж. Като си пийнел И. И. ставал агресивен до жестокост. Бил глухоням, затова не чувал виковете на Емине, но го подразнила фигурата й през прозореца. Излязъл и се нахвърлил да я удря с юмруци по лицето. Съборил я на земята и продължил да я рита.

Според жители на Каолиново това не е първото агресивно нападение от страна на И. И. В края на миналата година нападнал с ръжен местен пастир. Налагал го в продължение на 2 часа, а когато приключил с боя жертвата имала 6 счупени ребра и много тежки травми. По този случай срещу И. И. имало висящо досъдебно производство, по което се чакали още някои експертизи, преди прокуратурата да го внесе в съда.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *