Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

Дъбов: Несериозно!

Димитър Дъбов

“Нямам какво да коментирам твърденията на бившия кмет Красимир Костов, звучи ми много несериозно, казаното от него на пресконференция. Предполагам, че той си знае исстинската причина, поради котяо се отказа в последния момент да се регистрира за участие в изборите.“ Това каза по телефона за Шмоко.бг бившият депутат и дългогодишел член на националното ръководство на БСП Димитър Дъбов, по повод твърденията на Костов, че двамата с депутата Иван Иванов са го заплашвали и са го отказали да се кандидатира за кмет на изборите през 2015.

 

Местни избори, 2011 година

„ Ако съм имал негативно отношение към Костов нямаше да го предложа за областен управител, а след това и за кмет и да го изкарам от машинното масло в ТИАТ, където беше изцапан целия.  Не аз, а делегатите на конференцията преди няколко дни много категорично показаха отношението си към Костов.“ – допълни Дъбов.

 

„Това, което е казал бившият кмет Красимир Костов не само, че е несериозно, но и не кореспондира по никакъв начин с истината. Интересно ми дали бившият кмет скоро е посещавал личния си лекар и се е интересувал от психичното си здраве. Подобни твърдения е крайно несериозно дори да бъдат коментирани. Красимир Костов все още дължи отговори на шуменци за това какво се случи през 2015 година в края на август.“ – коментира пък народният представител Иван Иванов.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *