Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 307

Яна Маринова в Шумен

Със спектакъла “Любовни писма” по Албърт Р. Гърни Драматичен театър “Стоян Бъчваров” – Варна, гостува на шуменска сцена. Романтичната драма ще бъде представена в ДКТ „В. Друмев“ на 21.02 от 19,00 ч. В ролите: Алекса – Яна Маринова, Томас – Свежен Младенов.

Превод, адаптация и режисура – Георги Михалков, помощник режисьор – Валентина Андонова , сценография и костюми – Петър Митев, авторска музика – Иван Драголов, хореография – Кремена Колева, фотограф – Веселин Василев.

Писмата от него до нея, и обратно от нея до него. В рамките на цял един живот. Бесен екшън, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения… Лентата се забавя за миг, рисува ни конкретна случка, наивна, тъжна, страшна или страшно смешна и литва през зъбчатките на времето към следващата. Един чат, който в задъханите си редове прескача всичко маловажно и незначително, за да ни потопи в гъстото вино на една любов, която все не може да се случи и категорично отказва да умре. Яна Маринова и Свежен Младенов ще ви разкажат една история, която няма нищо общо с вас и в която няма да спрете да се откривате.

Работно време на билетна каса в ДКТ “Васил Друмев” – гр. Шумен: понеделник – петък: 11,00 – 14,00 ч. и от 15,00 – 19,00 ч.

Билетите са на цени 12 и 15 лв., уточняват от театъра.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *