Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Червената визия

В 15 населени места в Шуменска област ще извършат “десант” депутати и политици от БСП – Лява България в понеделник, съобщиха от пресцентъра на социалистите в Шумен. Червеният десант трябва да представи проекта на БСП за бъдещето развитие на страната, озаглавен “Визия за България”. За представянето му в Шуменско пристигат 21 народни представители от левицата.

Първо червеното топче ще пукне във Венец и Хитрино в 3 следобед. В Хитрино визията ще представя министърът на образованието и науката в кабинета “Орешарски” Анелия Клисарова. Във Венец по същото време ще говорят Александър Симов, Донка Симеонова и водачът на шуменската листа депутатът Иван Иванов.

В Шумен дискусията с граждани е от 18:00 и ще се състои в залата на Регионалния исторически музей. С членове и симпатизанти ще се срещнат Анелия Клисарова, Иван Ченчев и Иван Иванов. Пред жителите на Каспичан от 17:00 ще говорят Таско Ерменски и Георги Свиленски, които в 18:30 вече трябва да са на среща в Плиска. Антон Кутев и Петър Витанов са от 18:00 в Никола Козлево, а в същия час във Велики Преслав в зала “Тържествена” на общината ще бъдат Весела Лечева и Жельо Бойчев.

Срещи ще има още в Царев брод, Мадара, Каолиново, Веселиново, Смядово, Нови пазар, Драгоево и Върбица. В обсъжданията ще участват и членовете на НС на БСП от Шуменска област Димитър Дъбов, Александър Горчев, Веселин Пенчев и Анатолий Стоянов.

 

Ето и пълният график на срещите, предоставен от БСП.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *