Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Цветанов в “Арена Шумен”

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети новата спортна зала „Арена Шумен“ и се запозна с хода на довършителните работи по спортното съоръжение, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.  Заедно с Цветан Цветанов бяха кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, областният управител на Шумен проф. Стефан Желев, както и депутатите Румен Генов и Димитър Александров.

Строителството на „Арена Шумен“ се финансира с 8 млн. лв., отпуснати от правителството на Бойко Борисов през август 2016 година. Многофункционалната спортна зала ще има 1500 стационарни седящи места, а с мобилните трибуни на терена капацитетът й ще достига до 2400 души. Застроената площ е близо 5000 кв. м. Всички основни зони на залата са разположени така, че тя да създава благоприятни условия за различни видове дейности. Залата е подходяща за всички спортове – международни състезания по волейбол, баскетбол, хандбал, художествена гимнастика, бокс, фехтовка. Изпълнителите изтъкват, че като архитектура и функционалност е най-добра след столичната „Арена Армеец“

По думите на Цветан Цветанов „Арена Шумен“ е перлата на града. „Досега в Шумен не е имало такава инвестиция. Това предизвиква интереса и на други инвеститори“, посочи Цветанов.

Днес посетих новата спортна зала „Арена Шумен“ и се запознах с хода на довършителните работи по спортното съоръжение. С…

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в 12 май 2018 г.

.

Той изтъкна, че по време на строителството изпълнителите на проекта са помислили за всичко и това се личи от допълнителните кръгови движения и приспособленията, осигуряващи достъп до залата и на инвалиди.

“Арена Шумен промени облика на града завинаги“, каза още Цветан Цветанов.

Коментари

  • Шуменец май 13, 2018 в 3:16 pm

    Парите за залата са от бюджета на България свормиран от данъците на всички Българи а не от Бойко Борисов както е написано.

  • Knock май 12, 2018 в 4:31 pm

    Спокойно тази “новина” може да е като продължение на предходната ти, Шмоко… (Събират непотребните уреди)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *