Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 96

Хлапак с пълна газ

14-годишен хлапак се заби с пълна газ в камион пълен със слама в село Дибич. Непълнолетният шофьор бил зад волана на “Опел”, който само половин километър по-назад отмъкнал от съсед. Момчето се разминало само с разкървавен нос, а вероятно самата катастрофа е предотвратила по-голяма драма – отсреща по същото време се движела майка с бебе в детска количка.

Зверски трясък се чул на ул. “Цар Борис I” в Дибич и съседните дворове малко преди 2 следобед в петък. “Работех си тука в градината, чух страшен удар, излязох и видях, че колата на комшията от съседната улица се е блъснала в камиончето.” – разказа жена, която първа усетила катастрофата с ушите си. Зад кормилото обаче не бил комшията Данчо, собственик на “Опела”, а местният беладжия Васко, от когото цяло село било вдигнало ръце. За щастие хлапакът не бил пострадал, и се разминал само с уплаха и малко кръвотечение от носа.  На място селяните извикали КАТ, а до идването на полицаите детето останало под “уличен арест” на сянка.

Оказало се, че миг преди катастрофата собственикът на “Опела” Йордан и жена му се върнали от покупки. В петък получили пенсиите и затова отишли на пазар. Докато разтоварват стоката от колата, покрай тях минал Васко. Забелязал, че ключовете са на таблото, метнал се зад кормилото, запалил и с мръсна газ потеглил напред към пресечката. Успял да направи завой надясно, там явно дал още газ и по права линия без да успее да реагира забил предницата на “Опела” под задницата на пълен със слама камион. Балите се разхвърчали във всички посоки.

Пред репортери Васко призна, че много обича автомобилите. За първи път подкарал кола, когато бил на 11 години. Пак крадена и пак свършил по същия начин. Знаел кое е газ, кое спирачка и кое съединител от някой си чичо Гошо, Гошо Атанасов, който го учил да управлява “Мерцедес”.  Авто белите не били единствените пакости, които вършел Васко. Заедно с брат си преди време “осквернили” селското барбекю в парка като се изходили в него. Друг път пък натрошили прозорците в селското училище.

 

Коментари

  • mariana юни 11, 2018 в 6:19 am

    i pak nishto ako ne my naprawat shte si prodalji da si prawi beli

  • mariana юни 11, 2018 в 6:17 am

    yjas i pak ako ne my naprawiat nishto na tozi shte si prodalji da prawi beli

  • митко юни 9, 2018 в 7:58 pm

    глобете сега баща му с 5000 -10000лв и следващия път ще се замисли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *