Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Хайде на театър!

„Коледа иде, хайде на театър!“ Под това традиционно мото ще премине празничната програма на ДКТ „Васил Друмев“ през декември, съобщават от пресцентъра на културния институт.

На 16-и декември, неделя, от 11,00 ч. в голяма зала, по традиция актьорите ще зарадват своите малки приятели с постановката „Подарък за Дядо Коледа“ от Магда Борисова. Желаещите родители, както всяка година, имат възможност да подпомогнат добрия старец и той да поднесе на децата им подарък в навечерието на празниците. Подаръците е необходимо да бъдат оставени надписани на служебен вход на театъра най-късно  до 10.30 ч. на 16-и декември.

 

На 14-и декември от 19,00 ч. в голяма зала Мая Бежанска и Пьотр Кшемински ще пожелаят весели празници с комедията „Отворена брачна двойка“ от Дарио Фо. Това е нашият традиционен благотворителен жест  към социално слаби, пенсионери, Дом за възрастни хора. Билетът е за двама.

 

От 8-и до 21-и декември двата коледни лъча със спектаклите „Ще дойде ли Дядо Коледа“ и „Подарък за Дядо Коледа“ ще зарадват с над 50 представления децата от града и областта.

На 20-и и 21-и декември шуменският театър гостува на столична сцена с постановката „Ще дойде ли Дядо Коледа“ от Янко Митев.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *