Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 630

“Ученическия” след ремонт


Седалки с 400 места за публика, нови скамейки за резервите и напълно рекултивирана тревна настилка посрещат от днес футболистите от трите детско-юношески клуба, които тренират и провеждат мачове на Ученическия стадион “Цоньо Василев” в Шумен. Реконструкцията на съоръжението, което е строено през 1978-1979 година и оттогава не е имало основен ремонт е извършена изцяло със собствени сили и средства на ОП “Общински жилища и имоти”.

През годините са правени само частични ремонти, знаете, беше с дървени пейки, сега монтирахме седалки от градския стадион, от местата за сядане, които бяха зад вратите, разказа пред кмета на Шумен Любомир Христов и пред репортери от местните медии Пламен Инджов от “ОЖИ”, който отговаря за спортните бази в предприятието. Стадионът беше затворен от края на зимата, а това, което остана скрито за публиката е подмяната и възстановяването на тревната настилка.

 

“Теренът е вече в състояние, което позволява да се провеждат тренировки  и футболни срещи. Полива се в определени часове. Сега предстои да започнем малко по малко да възстановяваме съблекалните и пистата.” – допълни Инджов, като каза, че се надява теренът да се използва рационално и да се пази.

На ученическия стадион “Цоньо Василев” тренират и играят ок. 300 деца в три футболни спортни клуба с по няколко гарнитури – един до пети клас, втори от четвърти до девети клас и третият от юноши младша и старша възраст.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *