Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

Търси се. Споделяйте

Полицията в Шумен издирва млад мъж, извършил грабеж на възрастна жена в града на 20 януари т. г. Търсенето на нападателя в средите на престъпния контингент в Шумен и страната не е дало резултат, възможно е това да е “премиерата” му като гангстер. Камери са успели да регистрират обаче лицето му и действията му непосредствено преди грабежа.

Малко преди 19 часа на 20 януари т. г. неизвестен мъж настигнал 76-годишна жена на ул.“Константин Преславски“ в Шумен. Отнел й дамската чанта със сила. В нея имало документи – лична, дебитна карта и лични вещи. За извършено престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК било образувано досъдебно производство. Започнало рутинно пресяване на криминалния контингент, но предполагаемият извършител не бил познат нито на местните ченгета, нито на колегите им в други дирекции. Пускането на снимки на заподозрени за престъпления лица не е честа практика на МВР, но този път явно други методи не са дали резултат и с одобрението на прокуратурата полицията се обръща за съдействие към медиите и обществеността.

“Молим всички, които имат информация за самоличността на мъжа от видеото и снимката да подадат сигнал в най- близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, на телефони 054 800-588 и 054 877-221, както и на телефон 112. Благодарим предварително.” – се казва в призива на ОДМВР.

Още след нападението жертвата дала сравнително точно описание на извършителя, а за негов лош късмет се оказало, че са го “видели” и много камери. Още в района на бул. “Велики Преслав” нападателят е влязъл в магазин и вътре подбрал жертвата си, а след това я последвал.

 

 

Коментари

  • Иван декември 15, 2018 в 8:03 am

    търсят го 11 месеца по-късно ???? спаха ли до сега ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *