Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 660

За Купа Шумен

Над 200 състезатели са подали заявка за участие в XIX открит републикански турнир по спортни танци за Купа „Шумен“, съобщи директорът на Младежки дом Румена Андреева. Турнирът ще се проведе на 5 октомври, събота, в зала „Арена Шумен“. Организатори на събитието са Община Шумен, Българската федерация по спортни танци, Общинският младежки дом и клубът по спортни танци „Фея-данс“. Турнирът се провежда под патронажа на кмета на община Шумен.

Интересът и за това издание е голям, ще бъде атрактивна проява за шуменци и гостите на града, каза Румена Андреева. В турнира ще се представят клубове от Шумен, София, Казанлък, Стара Загора, Русе, Варна, Бургас, Поморие и др.

Състезателите са разпределени в шест възрастови групи и по класове. Записванията на некартотекираните участници са от 10,00 часа. Началото на турнира е в 11,30 часа, като първи ще танцуват некартотекираните двойки и момичета. След тях, в 13:30 часа на сцената ще излязат групите и формациите по латино танци.

Традиционно най-интересна се очертава да бъде четвъртата част, която включва състезанието за Купа „Шумен“. Регистрацията за участие в надпреварата е от 16:00 часа, а началото на състезанието е в 18,30 часа. Награждаването на победителите е в 20,00 часа.

Входът за зала „Арена Шумен“ е 4 лв. за възрастни и 2 лв. за деца. Билетът е целодневен и зрителите могат да влизат или да напускат залата през целия ден по тяхно желание, уточни Андреева.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *