Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 96

С камион, без книжка

Петима водачи на камиони са останали без шофьорските си книжки заради неплатени глоби, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова, която обобщи резултатите от проведената през миналата седмица операция по линия TISPOL.

Общо 106 са проверените товарни автомобили. По време проверките по пътищата в региона са проверени и 20 автобуса, един от водачите бил установен да нарушава скоростните режими. На територията на областта са проверени 97 товарни автомобила с българска регистрация, 4 с регистрация в ЕС и 5 с регистрация извън ЕС. 23 от водачите са управлявали със превишена от максимално разрешената скорост. 10 не са ползвали обезопасителен колан, а 4 от случаите са констатирани тахографски нарушения.

 

При проверките са констатирани 7 нарушения свързани с техническата неизправност на автомобилите, 9 водачи са били с нередовни пътни документи, в други 6 случая нередовните документи са били на превозното средство. Общият брой констатирани нарушения по време на проверките на товарните автомобили е 88.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *