Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Спортни танци в Арена

XVIII открит турнир по спортни танци за купа „Шумен“, под патронажа на кмета Любомир Христов, ще се проведе на 14 октомври в зала „Арена Шумен“. В него ще участват над 200 състезатели от различни клубове в страната. Танцови двойки от спортни клубове от София, Плевен, Троян,Бургас, Варна, Русе  са подали заявки за участие, съобщи на пресконференция днес Румена Андреева, директор на Младежкия дом. От Шумен ще участва клуб „Фея данс“. Всички клубове са лицензирани, допълни Андреева.

Румена Андреева /вляво/, директор на Младежкия дом и Десислава Златева, началник отдел “Култура” представиха програмата на турнира.

За първи път тази година входът ще е с билети – по 4 лв. а възрастен и по 2 лв. за ученик и ще важи за целия ден. Притежателят на всеки от билетите ще участва в томбола. Засега наградите не са уточнени, но няма да има разочаровани, каза Андреева.

Състезателите са разделени в четири възрастови групи. Според Андреева се увеличава непрекъснато броят на начинаещите участници, а намалява броят на двойките в групата на много напредналите.

Новото тази година е, че ще има състезание и за формации, което е приятна атракция за публиката, но в същото време дава възможност на начинаещите, които още не са обособени в танцови двойки и нямат партньори, да играят групово на дансинга, коментира Андреева.

Тя подчерта, че зала „Арена“ предоставя изключително добри възможности, подходящи за събитието.

Състезанията на отделните групи започват в 10 ч. в неделя и ще продължат през целия ден. Награждаването е в 20 ч.

Турнирът се организира от Община Шумен, Българската федерация по спортни танци, Общински младежки дом и клуб по спортни танци“Фея данс“- Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *