Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

Световното в Градската

 

Всички мачове от Световното първенство по футбол в Русия, които ще бъдат излъчвани на живо, ще могат да бъдат наблюдавани във фен зона на “Карлсберг” в Градската градина в Шумен, съобщиха за Шмоко.бг от бирената компания. В момента в парка върви монтажът на подкрепителен бирен пункт, а във фен зоната ще има и две видеостени.

 

От “Карлсберг” са решили да повторят успеха си от лятното кино през миналата година, когато “Шуменско пиво” направи за жителите на града кино маратон с любими български кино хитове.  Тогава “салонът” на открито беше разположен около розариума пред паметника на Август Попов в източната част на Градската градина. На същото място сега запалянковците от Шумен ще могат да гледат и мачовете от Световното първенство по футбол.

 

 

“Местата за сядане ще бъдат ок. 100, всеки ден всички мачове ще могат да бъдат гледани пряко – на два огромни телевизора ранните мачове, на голям екран вечерта късният мач. Успоредно, когато има срещи в едно и също време ще може да бъдат наблюдавани и двете на два отделни екрана.” – обясни представител на “Карлсберг”.

Футболът пред екрана върви с бирата, зрителите на Световното в Градската ще могат да си купят студена бира. От будката във фен зоната ще могат да се опитат от най-новите предложения на компанията – серията от световни класически бирени стилове с отличителен характер, наречена „Колекция на пивоварите“. Разработването й е дело на българския екип от майстори-пивовари на Карлсберг България – Методи Стоянов и Мария Стоева. Името и подписът им стоят върху етикета на всяка бутилка от колекцията.

 

Футболният маратон започва от 18:00 в четвъртък с мача “Русия” – “Саудитска Арабия”. За откриването ще има и изпълнения на музикална банда на живо.  Футболният празник ще продължи до финала на “Лужники” на 15 юли.

Шуменско – чешки стил (5,4% Vol) е бира, вдъхновена от чешките пивоварни традиции с кехлибарен цвят, добре балансирана плътност и приятен хмелов вкус. Отличителният характер на пивото се дължи на комбинацията от богат малцов аромат, преплетен с букет от традиционните за чешките бири сортове хмелове (сааз и херсбрюкер). За приятния вкус и пивкост на Шуменско в чешки стил допринася умерено изразената му горчивина.

Шуменско – белгийски стил (5,6% Vol) е освежаващо, пивко и много ароматно пиво с характерния вкус на традиционните белгийски бири. Богатият аромат на портокалови кори и кориандър е негова отличителна черта, а вкусът е леко сладникав. Цветът е светло сламено-златист и образува плътна бяла пяна.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *