Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 360

Световен ММА боец

Шуменецът Виктор Иванов стана световен шампион по ММА при юноши до 18 г. на първенството на планетата, което се проведе в италианската столица Рим. Надпреварата бе за момчета (под 14 г.), кадети (под 16 г.) и юноши (под 18 г.) и се организира от IMMAF.

Състезателят на шуменския клуб по смесени бойни изкуства Виктор Иванов спечели златния медал в категория 70.3 кг, след убедителни победи над представители на Финландия, Казахстан и Канада и безапелационен спечелен финал срещу Исламдин Черивмурзаев (Русия).

Днес кметът на Шумен Любомир Христов се срещна днес с Виктор Иванов и с неговия треньор Калоян Колев, съобщиха от пресцентъра на Общината. Състезателят на шуменския клуб триумфира в категория 70.3 кг., след като на финала победи Исламдин Черивмурзаев от Русия. Той бе и единственият шуменец, който взе участие в първенството.

Любомир Христов поздрави талантливия състезател и неговия треньор за големия успех. „Голяма чест е, че Шумен вече има и световен шампион по ММА, поздравления“, отбеляза кметът.

Треньорът на младия шампион Калоян Колев заяви, че е изключително горд с него, тъй като по време на първенството Виктор е записал убедителни победи над представители на Финландия, Казахстан и Канада. Колев допълни, че тази година конкуренцията е била много сериозна, а шампионатът е бил много силен.

В края на срещата Любомир Христов връчи на Виктор Иванов специален плакет с пожелание за здраве и още много трофеи занапред.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *