Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 630

Ретро рали

Шумен ще посрещне участниците в ретро рали „Златни пясъци“ в събота, 18 май. Автомобилите ще пристигнат в града в интервала между 12,40 – 13,15 часа и ще се подредят по бул. „Славянски“ (в района между Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ и Община Шумен), съобщават от пресцентъра на Общината.

Очаква се тази година в състезанието да се включат 21 екипажа, като пилотите ще демонстрират майсторско кормуване по трасе с препятствия пред сградата на общината. Между 14,30 – 14,45 часа автомобилите ще се изтеглят на часова контрола в района на Шуменско пиво. След приключването й екипажите ще потеглят към Велики Преслав, като ще се движат по изискването на Правилника за движение по пътищата с не повече от 50 км./ч.

14-тото издание на състезанието стартира на 17 май във Варна и продължава до 19 май. То е първи кръг от Националния рали шампионат за исторически ретро автомобили.

Във връзка с преминаването на автомобилите от ретро рали „Златни пясъци“ през Шумен на 18 май, събота, се въвежда временна промяна в движението на моторни превозни средства в центъра на града, съобщават от Общината.

От 11,00 до 14,30 часа се спира движението на автомобили по бул. „Славянски“ от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“.

Отново в събота, за времето от 07.00 до 14.00 часа паркингът пред сградата на общината от Военния клуб до Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ трябва да бъде освободен от автомобили.

Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *