Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 631

Ремонтираха подхода до Икономиката

 

 

Завърши ремонтът на площадките и стъпалата между Професионалната гимназия по икономика в Шумен и НОИ. Подходът към градинката вече е отворен, съобщават от пресцентъра на Общината. Пренаредени и, където се налага, са подменени старите стъпала и плочите на междинните площадки. За удобство на гражданите са поставени и нови парапети. Ремонтирани са пейките.

В момента се довършват новите цветни павета, наредени на едно от нивата към беседката, която ще бъде пребоядисана. Премахнати са старите и опасни детски съоръжения. На тяхно място няма да бъдат поставени нови, защото мястото не е подходящо, по мнението на специалистите от дирекция по устройство на територията в общината.

Продължава ремонтът на подхода към храма “Свето Възнесение Господне”. Там също се изграждат нови стъпалата и се възстановяват площадките около паметника митрополит Симеон.

Строителните дейности се извършват от фирмата ЖСП Стил. Общината има подписан двегодишен договор с фирмата, в който са включени и малки ремонти на тротоари.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *