Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 134

Рапъри в Шумен

Играта ще рапира за шуменските младежи.

Рапърите Ивайло Иванов – Играта и Денислава Сашова – Диона ща бъдат в Шумен като гост-изпълнители на концерта, посветен на Международния ден на младежта – 12 август. Той ще започне в 20.00 часа в понеделник в парка между общината и Регионалната библиотека. Младите хора ще могат да се радват и на изпълненията на танцовите формации “Емоушън”, “Танцувалня” и “WoW”.

Гост изпълнител ще е и Диона.

Международния ден на младежта шуменци ще отбележат с богата програма от събития, насочени към младите хора в Шумен. Инициативите ще се проведат на различни места в града, а организатори са Община Шумен и Общинският младежки съвет. Всички събития са с вход свободен.

През деня в 13.30 чaса и в 16.00 часа на Мемориалния комплекс “Създатели на българската държава” под формата на беседи служители от ОП “Туризъм, публични прояви и атракции” ще запознаят младежите с интересни факти по изграждането на монумента. В 14.30 часа в Информационния център към комплекса ще бъде прожектиран филм, който разказва за историята на паметника.

Ден на отворените врати е обявен от 10.00 до 15.00 часа в Астрономическата обсерватория. В 12.00 часа ще се прожектира филм за Слънчевата система, а от 21.00 часа е предвидено наблюдение на планетата Сатурн. Осигурен е и безплатен автобусен транспорт до обсерваторията за желаещите да наблюдават планетата. Автобусът ще тръгва от сградата на общината в 20.45 часа и в 21.30 часа.

В 18.00 часа в младежката сфера, разположена в парка пред “Безистена” ще гостуват дизайнерите Михаел Върбанов и Емил Личев. Те ще се срещнат и разговарят с младите хора за това как се създава успешен бизнес в Шумен.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *