Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 96

Ранен полицай

37-годишен полицейски служител е пострадал при обезоръжаване на психично болен мъж в Шумен, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

 

Малко след 13 часа полицейски екип, който бил пратен на сигнал в кв.“Дивдядово“ забелязал  мъж в неадекватно състояние на бул.“Велики Преслав“, който носи в себе си нож и сатър. Униформените спрели автомобила, слезли да изяснят ситуацията, и да предпазят от евентуално посегателство преминаващите граждани. След като спрели  мъжът хвърлил по предното стъкло на полицейския автомобил сатъра, и го счупил. При падане хладното оръжие наранило в областта на коляното и ръката 37-годишния полицай Димитър Димитров. Агресивният мъж направил многократни опити да нанесе удари с нож по него и по колега му Севдалин Илиев.

 

Психично нестабилният мъж успял да вземе сатъра и го хвърлил отново по патрулния автомобил. Счупил и задното стъкло.  Бил задържан. При инцидента никой освен полицейския служител не е пострадал. Минути по-късно в дежурната част на областната дирекция бил приет сигнал от мъж, който съобщил, че сина му , който бил с психични проблеми напуснал дома им с нож и сатър. По думите му бил опасен и неадекватен. Преди това се държал агресивно и към съпругата му. Задържаният 30-годишен Д.М. се оказал синът, за когото бил получен сигналът. Откаран е с екип на ЦСМП в болницата.

 

След консулт с психиатър е настанен за лечение в ДПБ- Царев брод. В МБАЛ- Шумен за преглед са откарани двамата полицейски служители. Раните в областта на коляното и ръката на полицай Димитров са обработени, изчакват се резултати от рентгена. На място се извършва оглед.

Коментари

  • цивилен ноември 2, 2018 в 7:28 am

    Което идва да покаже, че във всяко РПУ е необходима да има на въоръжение гладиаторска мрежа и всички полицаи следва да минат поне начално обучение за използването и.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *