Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 618

По 10 на час

1816 са установените нарушения за скорост за времето от 1 до 7 април на територията на ОДМВР – Шумен, съобщи говорителят на дирекцията Ася Йорданова. Това прави по 10-11 нарушители средно на час, ако броим и тъмната част на денонощието.

Акцията се проведе на територията на цялата страна и на всички държави – членки на ЕС по линия на TISPOL. На територията на ОДМВР- Шумен определените точки за контрол са били 22. Установени са 459 нарушения с мобилни системи за контрол на скоростта , от тях през нощта са били 16. Най-много нарушители с мобилна система  са засекли полицейските служители в Нови пазар- 308.

Водач на лек автомобил Ауди А8 с варненска регистрация бил засечен да преминава с 127 км/ час при разрешени 60 близо до разклона за село Стан на 6 април в 16:23 часа.  На същото място бил установен водач, който преминал с 102 км/ час с лек автомобил Сузуки, отново с варненска регистрация.  На същия разклон бил засечен нарушител на скоростта в 10:33 часа на 6 април. Той бил зад волана на лек автомобил Мерцедес МЛ с варненска регистрация и при разрешени 60 км/ час преминал със 102. На територията на Каолиново са установени 82 нарушения на скоростта, а на Велики Преслав – 69.

С преносимата камера на сектор „Пътна полиция“ са установени 1357 нарушения на скоростните режими, от тях 151 в тъмната част на денонощието

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *