Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

Последна сесия

Последната за 2018 година сесия ще се проведе на 20 декември. Дневният й ред бе обсъден днес на заседание на Консултативния съвет, свикан от председателя на Общинския съвет проф. Борислав Беджев.

За начало в него са предвидени 30 точки, в които 8 са питания на съветници по актуални проблеми. Общинската администрация и ръководството ще трябва да подготвят отговори за ремонта по ул. Хр. Генчев“, за почистването на улици и тротоари около РУМ, за инвестиционната програма, финансирана от „Региони в растеж“, за отглеждането на децата в яслите. Питания има още за въздействието на Закона за държавния бюджет за 2019 и Закона за държавния служител, за финансирането на спортните клубове, както и за плащането на данъци в Общинската данъчна служба.

За пореден път ще се обсъди дали да има комисия за осъвременяване на имена на местности , както и проблема със спирането на паркоматите поради неиздаване на касов бон.

Ще се обсъждат още текущи промени по прихода и разхода на общината за 2018, както и планиране на целеви средства за бюджет 2019. Икономическото състояние на ВиК ще бъде отново на дневен ред.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *