Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 96

Пожар у депутат

Пожар е избухнал в семейното жилище на депутата от БСП “Лява България” в Шумен, научи Шмоко.бг. По време на произшествието в имота не е имало никой и няма пострадали, но според запознати огънят и димът са нанесли големи щети вътре в  апартамента на ул. “Бачо Киро”.

Инцидентът е станал през нощта на 25-ти срещу 26-ти юли. Съседи от кооперацията, която е в непосредствена близост до сградата на Областната дирекция на МВР усетили миризма на бакелит и на дим, на място пристигнала и частна охранителна фирма, която се грижи за сигурността на депутатския имот. Самият пожар обаче се самозагасил поради липса на достатъчно кислород за разгарянето му в апартамента и не се наложило огнеборци да гасят.

Според информацията, с която разполага Шмоко.бг причинител на пожара е хладилник в кухнята, в който било станало късо съединение.

От ОДМВР потвърдиха единствено, че е имало инцидент на ул. “Бачо Киро”, но се въздържаха от допълнителна информация по случая. Не отговаря на телефона си и депутатът Иван Иванов.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *