Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

“Подиум” за “Илчов баир”

Със стартове на традиционното масово състезание в Румъния Maratonul Dunarii (Дунавски маратон) закри състезателния сезон шуменският велоклуб “Илчов баир”, съобщи след финалите състезателката Анелия Карагьозян. “Шестима от състезателите ни: Александрина, Данаил, Димо, Захари, Лора и Соня се наредиха на старта и всички завършиха успешно и без аварии, като две от дамите се окичиха със сребърен и бронзов медал в своите категории.” – допълни Карагьозян.

По думите й  домакините отново се погрижили добре с организацията, маркировката и наградния фонд, а времето е било  чудесно за колоездене – слънчево и температура около 20 градуса. “Трасето беше скоростно, но с 3-4 кратки но сериозни изкачвания, с обща дължина от 42 км и денивелация около 300 м.” – описа условията шампионката в планинското колоездене.

При мъжете, пръв в борбата срещу стотиците румънци и поривите на крайдунавския вятър от нашите състезатели е финиширал Димо Желев с време 1ч 46мин,  Захари Николов завършил за 1ч 54 мин, а Данаил Денчев – за 2ч и 05 мин. При дамите от „Илчов баир“  първа финиширала Лора Станева с време от 2ч 38 мин, като тя печели сребърен медал в своята възрастова група и категория. В същата категория бронзов медал е взела Соня Борисова, която завършила за 2ч 57 мин. Александрина Маринова останала четвърта в своята категория с време 3 ч 03 мин.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *