Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Пет кметски заплати

Пет свои заплати ще дари кметът на Община Върбица инж. Мердин Байрям за възстановяване на старата джамия в село Станянци. Той прави този жест за да отговори на голямото желание на хората от селото, както и в името на доброто, и благото на своите съграждани.

Строителните дейности по възстановяване на покрива на мюсюлманския храм започнаха днес. В селото живеят 800 души, но отдавна няма къде да се молят. Никой не може да каже на колко години е сградата, но се предполага,  че летоброенето й е започнало преди близо 300 години. Това е единствената джамия в селото, съобщиха от кметството.

Решението на кмета инж. Мердин Байрям е въодушевило местните  майстори, които със завиден ентусиазъм са се присъединили към инициативата му, дарявайки своя труд и съпричастност към доброто дело. Главната майстория ще бъде дело на Бахри Исмаилов и на Ердинч Мустафов – кмет на с. Станянци. Майстори-строители ще бъдат Раим Раимов, Фикрет Хюсеинов, Ерджан Мехмедов и Джелил Исмаилов.

Коментари

  • Иван октомври 10, 2018 в 11:00 pm

    Да не сме в турция?? отварям тъпия сайт и чета за исмаил, ибрям, хасан и други подобни резаци, скапани журналя, скапан сайт ! никога повече няма вляза тук, нека ви четат само резаци, плюя на сайта и на тъпаците, отговорни за статията _)_

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *