Доволни ли сте от резултатите от евроизборите?

or

гласували: 285

Отказана свобода

Снимка: Архив на Шмоко.бг

Синът на съдебната заседателка от Шуменския окръжен съд Даниела Вичева остава в ареста. Окръжният съд в Шумен е отказал на обвиняемия за държане на наркотици и отглеждане на марихуана ветеринарен лекар и вече бивш служител на Агенцията по храните Красен Крумов да го пусне от ареста по здравословни причини. Крумов поискал промяна на мярката за неотклонение по здравословни причини.

Защитата на 32-годишния обвиняем пледирала за излизане на ветеринаря от ареста заради увреждане на шийни прешлени и възпалено ухо. Назначената медицинска експертиза след преглед на скенер дала заключение, че лицето може да се лекува в условията на ареста с назначените му лекарства. За шийната дископатия била препоръчана в ареста ортопедична възглавница. Отказът на Шуменския окръжен съд може да бъде обжалван в Апелативния съд във Варна.

През октомври м. г. белезници щракнаха на китките на Красен Крумов след като в негова къща в Дивдядово беше открита сушилня за канабис с 80 килограма суха листна маса. Отглеждал си и нива с марихуана в труднодостъпна местност в землището на село Янково. Там криминалисти ожънаха 51 растения, някои от които четириметрови.

Още при първото съдебно заседание за гледане на мярка за отклонение в полза на Красен Крумов свидетелства майка му Даниела Вичева, която се позова на факта, че синът й е отгледан с много любов в сплотено семейство. Междувременно докато Крумов търка арестантските нарове, майка му на 14 декември м. г. положи клетва като съдебен заседател в Шуменския окръжен съд, а снимките, на които тя присъства в първата редица сред заседателите предизвикаха гневни реакции в интернет.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *