Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

Нощно преследване

Няколко полицейски патрула преследвали снощи из Шумен откраднат бус и накрая го намерили изоставен с отключени врати и включени фарове на ул. “Еделвайс” в циганската махала Бялата пръст.

Товарният автомобил “Фиат Дукато” бил обявен за издирване миналата седмица, след като бил противозаконно отнет на територията на районното управление в Албена, съобщават от ОД МВР-Шумен днес. Тъй като бил оборудван с джипиес обаче, можело да бъде проследен.

Шуменските униформени попаднали на следите му в неделя малко преди 22.00 часа, когато фиатът влязъл откъм кръговото на Макак и го погнали из града. За малко го изгубили от поглед в ромската махала и когато отново се натъкнали на него, бусът бил пуст и с видими следи от интервенция по таблото.

Според запознати, кражбата на буса била дело на 41-годишния И.М. – легенда сред варненските автоджамбази. Знаело се, че той имал съучастници, издирват се няколко техни автомобила със софийски и добрички регистрационни номера. Работата по документиране на престъплението продължава.

 

Коментари

  • LS април 10, 2018 в 2:34 pm

    Ще накажем виновния автор и ще му купим глобус, за да научи географията.

  • Иванова април 9, 2018 в 8:54 pm

    Проверявайте си информацията! Това не е циганската махала! Това е един от най-добрите квартали! По този начин се вижда на какво ниво са големите журналисти, с проверка в google!!??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *