Доволни ли сте от резултатите от евроизборите?

or

гласували: 285

Не удряй полицай

Заради нападение над полицай и неизпълнение на нарежданията на органите на реда 47-годишен мъж от Шумен е бил задържан вчера в полицейския арест. Нарушителят ударил с ръка полицейския служител, пратен на адрес в града за решаване на спор заради паркиран автомобил, съобщават от пресцентъра на ОД МВР.

В 12,39 часа вчера  чрез спешния телефон бил приет сигнал от гражданин, който съобщил, че между него и друг мъж възникнал скандал. Мъжът казал, че паркирал автомобила си на ул. “Цар Освободител“ в града. Като се върнал видял , че бил затапен от друг автомобил. Помолил собственика да го премахне, за да излезе, но му било отказано. Потърсил съдействие от полицията. На място бил пратен патрулен екип. Р.З./47г./ отказал да премести колата си, не изпълнил полицейско разпореждане. Освен това, отправил обиди към полицейски служител, посегнал и го ударил в областта на главата, нанесъл удари с крака.

Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 131 ал. 2 от НК / причинена телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на служебните си задължения/ е образувано досъдебно производство.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *