Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Министърът на образованието в Шумен

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде в област Шумен на 16 ноември 2018 г. В 10.45 часа той ще посети СУ „Св. св. Кирил и Методий” – гр. Смядово, където са поканени и представители на медиите, съобщават от РУО – Шумен. В рамките на визитата министърът ще проведе работни срещи с представители на местната власт, директорите на образователните институции в община Смядово и в град Шумен, на които са поканени представители на институциите, ангажирани с дейностите по Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст, и представители на синдикатите.

Министърът ще бъде гост и на студентите. Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ ще бъде домакин на Общо събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПССРБ) на 16, 17 и 18 ноември 2018 г. Представители на студентските съвети в 30 университета са потвърдили участие.

Форумът ще започне на 16 ноември 2018 г. със среща-дискусия с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев. Тя ще се проведе от  15:00 часа в зала 309 на Корпус 1 на Университета.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *