От кого сваляте доверието?Премиера(<-) или Президента(->)?

or

гласували: 239

Любомир Христов: Моята кауза е да работя за Шумен

Уважаеми шуменци,

на 3 ноември, в неделя, е вторият тур на изборите за кмет, затова днес се обръщам към вас отново да ме подкрепите.

Моята кауза е да работя за Шумен. Шумен е нашият град и аз искрено вярвам, че ще продължим напред и заедно ще извървим пътя за бъдещето на Шумен, с който всички ще се гордеем.

Искам да оставя на децата и внуците ни повече детски площадки, зали за спорт и култура, чиста вода, спретнат и жив град, динамичен и проспериращ, с повече възможности за работа и по-добро заплащане.

Познавам проблемите на града. Затова и моята програма за следващите четири години не се състои от добри намерения, а от реални и начертани приоритети, за които има и възможности да бъдат реализирани.

Вярвам, че вие, шуменци, знаете това. Знаете, че аз имам волята да решавам проблемите и ще продължа работата си с още по-голяма енергия, за да превърнем Шумен в града, който заслужаваме.

Днес аз искам вашата подкрепа, но и вашата прошка за допуснати грешки или неволно изпуснати думи. Вярно е, че не съм от най-деликатните хора. Но ви уверявам, че когато става дума за отговорност, никога не съм пестил усилията и труда си.

Силно вярвам, че всички заедно, вдъхновени от любовта ни към Шумен, ще продължим напред с грижа за бъдещето, за да гарантираме стабилността и устойчивото развитие, от които Шумен се нуждае.

Скъпи шуменци, послушайте разума си, повярвайте на очите си, направете своя прагматичен избор, за да не се изгубим отново някъде по пътя  през следващите четири години.

Гласувайте с бюлетина №43.

Пресцентър – ПП ГЕРБ

Коментари

  • Милен ноември 3, 2019 в 7:14 pm

    Shmoko. Bg работите за Л. ХРИСТОВ! Не се спряхте с публикациите за него! Нека се пенсионира човека на спокойствие!

  • Зоро ноември 1, 2019 в 4:25 pm

    На 04.11.2019 навършваш 65 г. Имаш нашата подкрепа за излизане в пенсия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *