Ще гласувате ли на евроизборите през май?

or

гласували: 276

Лекар на годината

Призьорите за сестра и лекар на годината ст. сестра Шенай Салиева и д-р Валентин Петров

Д-р Валентин Петров, старши ординатор в “Спешно отделение” стана лекар на годината в проведените “вътрешнозаводски” номинации на МБАЛ – Шумен за лекар и сестра на годината, съобщиха от здравното заведение. Всички номинации бяха направени и излъчени от самия персонал в МБАЛ – Шумен.

 

Призът за 2018 беше връчен на д-р Валентин Петров, а за сестра на годината бе избрана ст. сестра Шенай Салиева от същото отделение. “Тази награда я приемам като оценка за работата на екипа, с който работя. Тя е признание за неуморния труд, за грижите, които полагаме за нашите пациентите . Знаете, че през спешно отделение минават много тежки случаи. Пациенти, за които всяка минута е рискова за живота.” –  разказа д-р Петров. Той е лекар в отделението от откриването му на 1 февруари 2007 година. През изминалата 2018 година през отделението са преминали над 28 500 пациенти от цялата област. “Всеки пациент като дойде при нас счита, че е спешен. Разбираме притеснението на хората, особено когато става въпрос за здраве. Искам да ги успокоим, че преценяваме много внимателно кой пациент трябва да бъде прегледан преди другите предвид състоянието му. Има и недоволни, като навсякъде. Работим и помагаме на всички в нужда.” – каза от своя страна сестра номер 1 Шенай Салиева.

 

На второ място в класацията на МБАЛ е също лекар от Спешно отделение- д-р Реджеб Халим, специализант по кардиология, рентгеновия лаборант Айсел Ферадова е също на второ място. Д-р Ивайло Петров и м.с. Антония Тодорова от Неврологично отделение допълват призовите места на най-добрите професионалисти по здравни грижи в МБАЛ – Шумен.

Коментари

  • Гиги януари 8, 2019 в 8:32 pm

    Да са живи здрави всички.А за д-р Валентин Петров специални адмирации.Имах възможността да се убедя в неговото хуманно отношение както и към 100% му спазване и прилагане на Хипократовата клетва. Дерзайте докторе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *