Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 660

Легитимация за Христов

Председателят на Общинската избирателна комисия адв. Василина Кънчева връчи днес на Любомир Христов удостоверението на ОИК-Шумен, издадено с решение 294 на комисията от 3-ти ноември, съгласно което той е избран за кмет на Община Шумен. Връчването на удостоверението легитимира новия кмет. Съгласно това удостоверение, вие сте избран за кмет на Община Шумен, каза адв. Кънчева, връчвайки документа на Христов.

„Искам да благодаря на шуменци, които ме подкрепиха. Ще оправдая  тяхното доверие, ще продължа да  бъда кмет на всички шуменци, ще работя без да се променям, ще продължа да развивам Шумен е да благоустрояваме целия наш град. Защото за мене Шумен е кауза. Аз обичам Шумен!“, каза Любомир Христов, приемайки удостоверението и благодари на ОИК за коректната работа.

Връчването на удостоверението предхожда полагането на клетва по време на първата сесия на новоизбрания Общински съвет, което със заповед на областния управител проф. Стефан Желев ще се състои в понеделник – 11 ноември, от 10 ч.

С полагането на клетвата Любомир Христов официално ще встъпи в длъжност.

Във връзка с обявеното намерение на БСП да обжалва решението за изборните резултати за кмет на Община Шумен, адв. Кънчева заяви, че жалбата не спира изпълнението. До този момент обаче, в ОИК не е постъпвала жалба, която комисията да отправи към Административния съд – срокът за това изтича на 10 ноември, но тъй като е неделя, за краен срок ще се счита 11 ноември, понеделник, уточни Кънчева.

Коментари

  • Методи Андреев ноември 9, 2019 в 2:50 am

    И ще дам пример-политиката на ГЕРБ зарази България с неизлечима болест. Тя се превърна в тежък карцином-корупция. Тя обхвана всички нива на държавната машина. Това е тежък рецидив на превзета държава от корупцията. Когато в медицината лекуваш карцином, се използва отрова. Химиотерапията е отрова-тя убива човешките клетки. Тези хора, които са гласували за Манолова, са предпочели химиотерапия пред разпространението на този карцином.

  • Ронкалий ноември 8, 2019 в 6:58 pm

    Жалбата е задължителна!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *