Одобрявате ли напускането на парламента от БСП?

or

гласували: 146

Коледно сияние

Коледно сияние огря тази вечер площада пред драматичния театър в Шумен. Хилядите лампички на десетметровата елха, символ на предстоящия християнски празник Рождество Христово, светнаха и огряха лицата на децата, дошли да посрещнат Дядо Коледа.

Празничната програма започна в 17.30 часа с водещ от „Боби шоу“, който подгряваше с шеги и фокуси атмосферата в очакване на белобрадия старец. Негов помощник бе Арлекин, който с лекота партнираше на фокусника. В програмата се включиха малките изпълнители от хор „Бодра песен“ и квартет „Унисон“ при СУ „Сава Доброплодни“, с ръководител Емилия Божилова.

С бурни аплодисменти децата посрещнаха Дядо Коледа. По традиция и по „разпореждане“ на кмета Любомир Христов светна и коледната елха. Преди това той влезе в ролята на актьор и разигра с Дядо Коледа кратък етюд, в който похвали шуменските деца. С пожелания за здраве и успехи той отправи коледното си послание към децата на Шумен и техните родители.

Със запалването на коледните светлини заработи и коледният базар. На площадното пространство до театъра са разположени 8 дървени къщички, където се предлагат лакомства, коледни сувенири и играчки.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *