От кого сваляте доверието?Премиера(<-) или Президента(->)?

or

гласували: 239

Иновации в градината

ДГ “Братя Грим” в Шумен получи финансирането по поредния си европейски проект ” Иновация днес – успех за утре” . Той ще се реализира  до края на януари 2021г. и е по Ключова дейност 1 на програма “Еразъм+” на ЕК.  В рамките на година и половина  6 педагози  от детското заведение ще подобрят своите умения и знания в два курса и едно наблюдение по теми като дейности  и преподаване на открито, здраве и информационно-комуникативни технологии, иноваци и технологии в преподаването.  Обученията са тясно свързани с изпълнението на стратегическите цели на детската ни градина и потребностите от квалификация на екипа, коментира д-р Евгения Михова, директор на ДГ “Братя Грим”.

Финансирането е 12 490 евро, като в него има заложени средства за организационна подкрепа, предварителна подготовка на участниците, курсови такси и издръжка по време на престоя им  и разпространение на наученото. Това е трети пореден проект по ключова дейност 1 на детската градина, като в момента приключват четири по ключова дейност 2 на “Еразъм+”.

Коментари

  • Камелия Христова юли 15, 2019 в 12:46 pm

    Крайно време е да ги образоват. Преди време “учителката” на сина ми, като й се похвалих че детето събира и изважда до 20 с моливи и маркери, ужасена възкликна : Как може, ние смятаме само с ябълки и круши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *