От кого сваляте доверието?Премиера(<-) или Президента(->)?

or

гласували: 239

Изстрели в гърдите

Двама старци са били намерени с огнестрелни рани в гърдите в апартамента си на ул. “Христо Смирненски” в Шумен, научи Шмоко.бг. Говорителят на ОДМВР Ася Йорданова потвърди, че криминалисти от РУ Шумен  изясняват обстоятелствата, при които е възникнала смъртта на двама човека – възрастно семейство от града. По думите й сигнал за произшествието е подаден от техни близки. По техни данни след влизане в жилището им в централната част на град Шумен са открили починала възрастната жената, а в друго помещение мъжа.

На място пред блока има няколко полицейски автомобила, а вътре са са старши комисар Ялчън Расим – директор на ОДМВР Шумен, окръжният прокурор Маргарита Георгиева – административен ръководител на Окръжна прокуратура Шумен и Делян Димитров – заместник окръжен прокурор, който е наблюдаващ прокурор по случая. Предстои да бъдат извършени процесуално следствени действия за изясняване на обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на възрастните хора, се казва в съобщението на полицията.

Според шефа на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим вероятно става въпрос за убийство с последвало самоубийство. По телата на двамата възрастни имало прострелни рани от ловджийска пушка в областта на гърдите. Старецът е бил пълноправен ловец със законно притежавано оръжие. В апартамента имало оставено предсмъртно писмо. Според съседи мъжът и жената са на над 80 години, а жената от дълго време била неподвижна  след прекаран инсулт.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *