Ще гласувате ли на местните избори през октомври?
Да

or

Не
гласували: 183

За каузата “България”

Предизборната среща в Шумен не само е най-голямата от началото на кампанията, но е и събитието с най-много дух, човечност и борбеност. С този комплимент се обърна към повече от 2500 души в залата на “Арена Шумен” водачът на листата на ПП ГЕРБ за евроизборите Мария Габриел, която пристигна с част от останалите кандидати за представянето им в Шумен.

На сцената на шуменската “Арена” излязоха водачът на листата Мария Габриел, Емил Радев, Асим Адемов, Ева Майдел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев. Към тях се присъединиха и Александър Йорданов от СДС и заместник- председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Сред гостите на предизборната проява бяха Румен Христов, председател на СДС, кметът на Шумен Любомир Христов и кметът на Разград д-р Валентин Василев.

“Човечността за нас означава и борбеност, борба за България, за всяко населено място, за всеки млад човек ,за всеки възрастен, за всеки учител, родител, предприемач. Това сме ние! Благодаря ви от все сърце! Ако всеки един от нашия отбор, който днес имам честа да водя, е защитавал каузата „България“ със сърце, действие и резултати, то това е и благодарение на вашата подкрепа, съвети и предизвикателства.

На тези избори е важно отново всички да покажем, че ГЕРБ е гаранция за европейското развитие на България, защото нашата кауза е България в ЕС. Само обединени можем и ще продължим да работим за защита интересите на вески един, на всяко населено място, за да продължаваме да градим положителния имидж на България, какъвто го има, откакто имаме премиера Борисов и правителството на ГЕРБ. Заедно, на 26 май с бюлетина 12 още веднъж ясно, силно и отчетливо да защитим каузата „България“. Тя да бъде видима от най- малкото до най – голямото населено място, да носи перспектива, сигурност, за да кажем „да“ на активна, влиятелна, знаеща и можеща България и „не“ на двойните стандарти, не на конфронтацията и разделението. Вие сте моторът ни! Нека на 26 май с бюлетина 12, така, както са 12 звездите в европейското знаме, още веднъж направим така, че звездата на България да грее в Европа“, призова Мария Габриел.

 

Благодарност към всички кметове на общини, на населени места, общински съветници членове и симпатизанти на ГЕРБ изказа и Цветан Цветанов. „Силни сме, защото можем да побеждаваме, защото правим най- добрата политика, правена досега. Това е отборът на ГЕРБ, който е най- добрият, който на тези избори ще победи и ще има най- много евродепутати, които ще ни представляват в Европарламента, защото са знаещи, можещи, достойни и могат да защитават националните интереси и интересите на обединена и силна Европа. На тези избори трябва да покажем, че нашите кметове са най- добрите, нашите кандидати за евродепутати са най- добрите и правителствого на Бойко Борисов прави всичко възможно страната ни да бъде истинска европейска държава в силна и обединена Европа“, заяви Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ  посочи, че евровотът, освен за силна и обединена Европа, е и генерална репетиция за изборите за местна власт, а кметовете на Шумен Любомир Христов, на Разград Валентин Василев и на Търговище д-р Дарин Димитров са показали, че могат да променят общините към по- добро. Цветан Цветанов призова за подкрепа с №12 на 26 май.

Представянето на листата на ГЕРБ беше съпроводено с концерт на Веселин Маринов и други изпълнители.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *