Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

Ето го, този е!

71-годишният Илия С. от с. Струйно. Това е мъжът, който е задържан за джебчийската кражба на ок. 800 лева и документи от чантата на 69-годишната Николинка Николова. Кражбата стана в сряда вечерта, а в четвъртък по обяд, както писа Шмоко, Илия бил установен, докаран в полицията по-късно и разпознат от жертвата си. Полицията е спасила и над 500 лева, които били намерени в дома на крадеца в Струйно.

 

Илия причакал 69-годишната Николинка Николова край автогарата и под предлог, че ще и помогне да хване такси на цената на автобуса за с. Ивански и преровил чантата и отмъкнал портмонето. Въпреки, че било тъмно и вървяла с приведена глава Николинка успяла добре да го опише, така че полицаите да го намерят по описанието. За тяхно съжаление не успели да стигнат до личните документи на жената – шофьорска книжка и личните карти на нея и сина й, нито на банковите карти, тъй като крадецът ги изхвърлил някъде за да заличи следите от кражбата.

Човекът от снимката е добре познат на полицията, криминално проявен е, осъждан е десет пъти, предимзо за кражби, съобщи говорителят на ОДМВР. По-късно днес се очаква прокуратурата да поиска постоянен арест за Илия.

Коментари

  • Loveca_ февруари 9, 2018 в 3:44 pm

    Защо в нея има лична карта на сина ѝ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *