Използвате ли дърва/въглища за отопление?

or

гласували: 632

Д-р Милен Врабевски в Шумен

На 15.06.2018г. в Среброва Къща, зала Баба Райна (бул. „Цар Освободител“ 154) от 19.00 ч., шуменци ще имат възможността да се срещнат на живо с д-р Милен Врабевски чрез седмото издание на събитието „Бизнес истории“. Един от най-успешните български иноватори, предприемачи и лидери на мнение в наши дни, ще изнесе лекция на тема „Психология на успеха“.

Собственикът и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа – „Комак Медикал“, и основател на Фондация „Българска памет“, ще сподели пред шуменската публика историята зад своите постижения. Всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят отблизо с психологията зад един успешен бизнес, да обменят идеи и да почерпят полезен опит.

Събитието е насочено към предприемачи, активни младежи с идеи, отворени и комуникативни хора и ще протече под формата на лекция, дискусия и последващ коктейл.

Д-р Милен Врабевски е член на Глобалната инициатива на Бил Клинтън и е лауреат на престижната награда „Европейски гражданин на годината“ за своя изключителен принос към разпространението и утвърждаването на европейските ценности. Той е стратегически инвеститор в системата на българското образование, а фондацията му реализира инициативи за съхранение на българското културно и историческо наследство. Тя подкрепя програми, свързани с иновации в образованието, кариерното развитие на младите хора и борбата с демографската криза в България.

Местата са силно ограничени и поради големия интерес регистрацията за събитието е задължителна на адрес: http://podobri.org/

Събитието се организира от Раунд тейбъл – Шумен и организация „ПОДОБРИ“ и се осъществява с подкрепата на Oбщински младежки съвет – Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *