От кого сваляте доверието?Премиера(<-) или Президента(->)?

or

гласували: 239

Друсани зад кормилото

21:00 в понеделник, кръстовището на “Шуменска комуна” и “Милан Борисов”.

32-годишен мъж е бил спипан да кара надрусан “Фолксваген Пасат” из Шумен, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова. Към 20:40 в понеделник вечерта мъжът се движел по ул. “Шуменска комуна”, когато бил спрян за проверка на кръстовището с ул. “Милан Борисов”. Шофьорът бил тестван за наркотици и аналози и проверката отчела положителна за метаамфетамин проба.

Мъжът е дал кръв за анализ, задържан е за 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ ал. 3 от НК е образувано бързо производство.

Няколко часа по-рано за проверка на ул.“Васил Априлов“ в Шумен бил спрян водач на лек автомобил Хонда „Акорд“ с добричка регистрация. В автомобила освен водача С.Ю. (34г.) от Велики Преслав пътувал  А.Р. (31г.) от София. По време на извършената проверка в пътника е намерен найлонов плик с около 10 грама суха тревна маса, която е иззета и предстои да бъде изследвана лабораторно. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 354 ал. 3 т. 1 от НК.

Около  17:20 часа на 11 март по време на специализирана полицейска операция на ул.“Цар Освободител“ в Нови пазар бил спрян водач на Ауди А3 с шуменска регистрация. Зад волана на автомобила бил С.Й. (18г.) от Нови пазар. Тестван бил за шофиране след употреба на наркотични вещества и била отчетена положителна проба на метамфетамин. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление. За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 3 от НК е образувано бързо производство.

Пет минути след полунощ на 12 март на ул.“Хаджи Димитър“ в Нови пазар била извършена проверка на водач на лек автомобил Опел „Астра“ с шуменска регистрация. Шофьорът бил тестван с дръг тест, който отчел положителна на метамфетамин и канабис проба. Местният жител не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил в полицейското управление. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 3 от НК.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *