От кого сваляте доверието?Премиера(<-) или Президента(->)?

or

гласували: 258

Горска педагогика

Над 130 ученици от СУ „Йоан Екзарх Български“ в Шумен участваха активно в уроците по Горска педагогика организирани от СИДП, ПП „Шуменско плато“ и ШУ „Епископ Константин Преславски“. Децата от първи и втори клас на школото показаха, че познават дивите животни и птици  и дори са се срещали с някой от тях при семейни разходки в горите над Шумен.

Малките ученици ни изненадаха със знанията си, но явно в училището има добри традиции, насочени към екологичното възпитание. На всички нас ни е интересно какво са запомнили децата от уроците, които проведохме с тях и се надявам, че при следващите ни занятия ще надградим това, което учихме с тях през този месец, коментира Ирина Павлова от ПП „Шуменско плато“.

От 7 до 10 май всички горски педагози от СИДП ще преминат второ ниво на обучение по дисциплината. Лектори ще бъдат австрийски и немски горски педагози, които пристигат в България по покана на предприятието. Работата с деца в областите Шумен, Търговище, Добрич и Варна ще продължи след обучението.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *