Одобрявате ли новогодишната реч на президента Румен Радев

or

гласували: 251

В главните роли:

С две нови заглавия ще започне творческият сезон през септември. В момента текат репетициите на постановката на Димитър Маринов „Ще ти разкажа за Америка”, постановката е на автора и директор на театъра – Димитър Димитров.

Абсурдната като живота комедия е писана за Красимир Ранков, когото ще видим и в главната роля. Ще му партнира и друго добре известно лице от театъра и киното – Мария Статулова. В ролите на останалите герои ще се превъплътят и актьорите от трупата на шуменския театър Стефани Лечева, Валентин Василев, Микаела Берчева и Марина Мозжухина и гост актьорът – Веселин Борисов. Премиерата е насрочена за 26 септември.

Днес започнаха репетициите и на постановката за най-малките ни приятели „Как се гони страх” от Калин Илиев. Режисьор е Цвети Пеняшки (гост), който постави „Приказка за рицаря без кон” от полската авторка Марта Гушньовска през настоящия творчески сезон. Сценограф и кукли – Мартина Махмудиева , музика – Александър Валериев. В ролите ще видим актьорите от трупата на шуменския театър – Александър Валериев, Ивана Бобойчева, Елена Атанасова и Иван-Алексанъдр Дойчев. Премиерата на детското представление  е  на 16 септември.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *